If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Нема се отчайваш, а и Мазната ще и се раздваш още дълго време
Винаги си положително настроен уахахаха
Дано не и се радвам още много, но май ще излезеш прав,сега заминавам за шопско по командировки за около 3 месеца и има да седи в гаража.....
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Поне на снимките изглежда много добре.
За мен лично внос от швейцария е + и - , поддържани коли но ако трябва да развиеш едно болтче ти се взима акъла и чупиш други три ! Ръждата им такова мамата !
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
За мен лично внос от швейцария е + и - , поддържани коли но ако трябва да развиеш едно болтче ти се взима акъла и чупиш други три ! Ръждата им такова мамата !
Подкрепям!Фиата който купихме на дъщерята преди година и половина бе от Австрия 2001края.Вътре беше уникално запазен, обслужен феврури дори имаше винетка за цялата година и незнайно защо спрян от движение от собственика.Феродата бяха нови, спирачните маркучи също, когато я обслужваха се чудеха дали да сменяме ролки и ремъци, в края на краищата ги сменихме да ми е мирна главата.Но...което реших да развия болта се късаше или бяха страшни мъки, сменихме магарето, беше дантела от ръжда, всичко желязно отдолу беше ръждиво и покрито с нещо като бял прах, мазен на пипане вероятно останки от луга или друг препарат.Всичко беше почистено и боядисано или заменено, Слава богу купето не беше ръждясало.Така че лягай отдолу и гледай.Гледай и долния ръб на петата врата от вътрешната страна за ръжда или повдигната боя.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Интересно ми е, преди време се въртеше една българска бензинова-ГИ 147-ца за 5.000, напълно обслужена, регистрирана, с данък, винетка, гражданска и каско, един по един се изреждаха хора да казват колко скъпа била, как не си заслужавало и т.н.
Сега виждаме нов внос за 5к, която само с първоначалното обслужване и регистрация ще скочи на 6.000+ (без данък и каско), и не виждам подобни коментари. Не се заяждам, но са ми интересни стандартите и критериите в тази тема.
Значи, доста швейцарки съм гледал и изводите са няколко..Не е задължително да са ръждиви, особено ако са от италианската част, добро техническо състояние, но има и изключения. Ако колата е използвана за работна- жестоко износване на салона за невероятно малко километри, но Алфите на влизат в графа "работни", така, че е малко вероятно. Дължим в БГ е ддс, мито и останалите такси, валидни за другите нововнесени коли !
разбери се с Пинифарина да му платиш с наложен платеж един преглед и продавача да я закара и за 30 лева ще знаеш всичко, което иначе ще гадаеш, колата е от Варна това имам предвид
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
разбери се с Пинифарина да му платиш с наложен платеж един преглед и продавача да я закара и за 30 лева ще знаеш всичко, което иначе ще гадаеш, колата е от Варна това имам предвид
Ами ако продавача предложи 100 за да е в перфектно здраве тази 147-ца....Ама ръсите глупости само,преглед с нолажен платеж от един непознат при друг та.....в друг град и т.н.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment