Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бреййй верно ли бе, а аз му точех зъби ма не съм дал маздюхата още,а не ми се събират две коли накуп при положение,че нямам време и за едната
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Муахахха Кайо съм го признал за сериозен Сега остава и една 147 ГТА, за да е завършена гамата
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
        Бреййй верно ли бе, а аз му точех зъби ма не съм дал маздюхата още,а не ми се събират две коли накуп при положение,че нямам време и за едната
        Нема се отчайваш, а и Мазната ще и се раздваш още дълго време

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Муахахха Кайо съм го признал за сериозен Сега остава и една 147 ГТА, за да е завършена гамата
        И 166 3,2 забравяш
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Нема се отчайваш, а и Мазната ще и се раздваш още дълго време
          Винаги си положително настроен уахахаха
          Дано не и се радвам още много, но май ще излезеш прав,сега заминавам за шопско по командировки за около 3 месеца и има да седи в гаража.....
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Да кажете нещо за тая http://www.cars.bg/c754247

Comment

• Първоначално публикувано от Rosenstz Покажи съобщение
              Да кажете нещо за тая http://www.cars.bg/c754247
              Поне на снимките изглежда много добре.
              За мен лично внос от швейцария е + и - , поддържани коли но ако трябва да развиеш едно болтче ти се взима акъла и чупиш други три ! Ръждата им такова мамата !
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                За мен лично внос от швейцария е + и - , поддържани коли но ако трябва да развиеш едно болтче ти се взима акъла и чупиш други три ! Ръждата им такова мамата !
                Подкрепям!Фиата който купихме на дъщерята преди година и половина бе от Австрия 2001края.Вътре беше уникално запазен, обслужен феврури дори имаше винетка за цялата година и незнайно защо спрян от движение от собственика.Феродата бяха нови, спирачните маркучи също, когато я обслужваха се чудеха дали да сменяме ролки и ремъци, в края на краищата ги сменихме да ми е мирна главата.Но...което реших да развия болта се късаше или бяха страшни мъки, сменихме магарето, беше дантела от ръжда, всичко желязно отдолу беше ръждиво и покрито с нещо като бял прах, мазен на пипане вероятно останки от луга или друг препарат.Всичко беше почистено и боядисано или заменено, Слава богу купето не беше ръждясало.Така че лягай отдолу и гледай.Гледай и долния ръб на петата врата от вътрешната страна за ръжда или повдигната боя.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Rosenstz Покажи съобщение
                  Да кажете нещо за тая http://www.cars.bg/c754247
                  Кола от автокъща в Благоевград.....само подарък......тия по Дупница и Горубляне са китки.......
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• да кажете нещо за тази обяваhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=70yz7p

Comment

• Тая дали си заслужава http://www.cars.bg/c800825

Comment

• Колеги,кажете мнение за тази 147ца?
                        http://www.cars.bg/c652860

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                          Интересно ми е, преди време се въртеше една българска бензинова-ГИ 147-ца за 5.000, напълно обслужена, регистрирана, с данък, винетка, гражданска и каско, един по един се изреждаха хора да казват колко скъпа била, как не си заслужавало и т.н.
                          Сега виждаме нов внос за 5к, която само с първоначалното обслужване и регистрация ще скочи на 6.000+ (без данък и каско), и не виждам подобни коментари. Не се заяждам, но са ми интересни стандартите и критериите в тази тема.

Comment

• Значи, доста швейцарки съм гледал и изводите са няколко..Не е задължително да са ръждиви, особено ако са от италианската част, добро техническо състояние, но има и изключения. Ако колата е използвана за работна- жестоко износване на салона за невероятно малко километри, но Алфите на влизат в графа "работни", така, че е малко вероятно. Дължим в БГ е ддс, мито и останалите такси, валидни за другите нововнесени коли !

Comment

• Първоначално публикувано от chencheff Покажи съобщение
                              Колеги,кажете мнение за тази 147ца?
                              http://www.cars.bg/c652860
                              разбери се с Пинифарина да му платиш с наложен платеж един преглед и продавача да я закара и за 30 лева ще знаеш всичко, което иначе ще гадаеш, колата е от Варна това имам предвид
                              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                              Peugeout 2.2 HDI 133+++
                              Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                                разбери се с Пинифарина да му платиш с наложен платеж един преглед и продавача да я закара и за 30 лева ще знаеш всичко, което иначе ще гадаеш, колата е от Варна това имам предвид
                                Ами ако продавача предложи 100 за да е в перфектно здраве тази 147-ца....Ама ръсите глупости само,преглед с нолажен платеж от един непознат при друг та.....в друг град и т.н.
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X